HET IS NIET FIBROMYALGIA

Ik stond in mijn kast vanmorgen, rond te kijken alsof ik er nooit was geweest. Ik kon me niet herinneren wat ik deed, waarom, of wat ik nu moet doen. Dus stond ik nog steeds, wachten tot het bij mij komen. Even voordat ik had heftig geweest hijgen als een wild dier, boog zich over pijn en knuffelen mijn eigen lichaam. Ik zou gewoon naar boven gegaan om te kleden voor de dag, maar net als het doet elke dag van mijn leven in verschillende mate, mijn ziekte deed me denken aan die de leiding had.

Tranen welden op. Dat gebeurt veel, ook. Ik heb niet altijd woorden zullen meer wanneer ik wil uit te drukken wat ik voel zo mijn ziel uitdrukt het voor mij. Ik vergeet. Veel.

HET IS NIET FIBROMYALGIA

Ik werd voor het eerst gediagnosticeerd met fibromyalgie in mijn vroege jaren ’30 door een jonge arts die duidelijk had net leerde het woord op een logeerpartij bij Junior Doctor Camp.

“Jullie zullen zwakker en zwakker groeien totdat uiteindelijk je spieren atrofie. Uw levensduur zal drastisch worden ingekort, en je zal leven uit uw laatste jaren rolstoel gebonden.”

In de loop der jaren zou ik ervaar sporadische perioden van verbetering en dus zou ik besloten dat Fibromyalgie was een bullshit diagnose, en ik verdomd zeker niet hebben.

Dan zou ik echt ziek te krijgen.

mijn klachten

Mijn armen en benen gaan gevoelloos, bijna altijd zowel op hetzelfde moment, maar soms ook niet. Hoe dan ook, ik val naar beneden, tegen het lijf lopen dingen, verlies mijn evenwicht. Ik kan niet altijd zien waar mijn voet is het raken, en wanneer dat gebeurt je zou denken dat onze vloeren zijn gemaakt van gekauwd up kauwgom.

Mijn gewrichten verstijven zo ernstig dat mijn enkels niet willen buigen en mijn ellebogen altijd het gevoel dat iemand ze slaan met een hamer, terwijl ik sliep.

Ik bewegen als Frankenstein, alleen niet zo sierlijk.

Mijn spieren pijn tot op het bot op een manier die voelt alsof ik ben altijd vechten griep. Het houdt nooit op. Ooit.

Maar veruit het ergste wat ik heb geleefd voor zo lang is extreme vermoeidheid. Ik heb zo vaak over wat woord dat ik zou kunnen gebruiken om te beschrijven hoe het voelt dacht, en ik heb altijd komen leeg. Alles wat ik kan zeggen is het soort vermoeidheid Ik woon samen met elke dag is wat ik denk dat het moet voelen om te sterven. Als het erg slecht, artsen merken een verlamming die over mijn gezicht komt, en ik heb moeite zelfs staan. Ik kan niet genoeg om te herstellen rusten. Ik zeg het is alsof iemand me balsemen.

Dat kan gebeuren of ik zittend in een stoel met mijn voeten omhoog, of het kan gebeuren nadat ik met mijn grandmonkeys hebt gespeeld. Het maakt niet uit wat ik doe. Het is er altijd.

Ik heb gezegd dat elke arts die ik heb gezien, “Ik weet dat ik niet veel langer zullen leven. Ik ga dood.”Ik heb geweten dat voor een lange tijd. In de afgelopen jaren zou ik uitbarstingen van weken of maanden van energie die me zou toestaan ​​om normaal te gedragen hebben. Maar ik heb altijd geweten dat ik stervende was. In de afgelopen drie jaar heb ik echt voelde mijn leven weg te glijden. Er zijn bijna geen uitbarstingen van energie of goede dagen geweest – just me te wachten om te gaan slapen en niet wakker te worden.

Ik dacht dat ik in mijn autopsie resultaten die ze zouden ontdekken wat er echt mis met mij en “de wereld” zou weten dat ik was niet gek. Nou ja, in ieder geval als het gaat om mijn gezondheid.

Across decennia Ik heb gezien door de nieuwe artsen, en met elke kwam terpen van nieuwe medische rekeningen. “U bent presenteren alsof je MS hebt,” zouden ze zeggen allemaal, en dan na dezelfde batterij van tests kwam dezelfde diagnose.

Fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom.

“Ik geloof niet dat een van deze is een diagnose,” Ik zou zeggen tegen hen. “U bent het labelen van mij met die woorden, want ik ben een vrouw, en omdat je niet weet wat anders te doen met mij.”

Wil je oprotten een dokter? Vertel hem dat je denkt dat ze niet weten wat ze over praten. Een bijzonder eigenwijs zoon-of-a-teef zei tegen mij: “Je lijkt me dat je liever zou ik heb gezegd dat je MS hebt.”

Ik ken mensen die onuitsprekelijk met Multiple Sclerose lijden. Het is wreed. Maar ja. Soms zou ik de diagnose van die verschrikkelijke ziekte hebben genomen was het maar om een ​​“real thing” dat verklaart waarom ik zo vaak niet de tien voeten van mijn ligstoel naar de dichtstbijzijnde badkamer lopen zonder vast te houden aan iets te hebben. Mensen geloven dat je wanneer je zegt dat je MS hebt. Ze begrijpen (zo goed mogelijk), dat je niet goed en dat je niet een leugenaar die is op zoek naar aandacht.

Het is niet dezelfde mentaliteit met betrekking tot Fibro en CFS.

Ik herinner me dat iemand die ik diep respect voor die plotseling een stem liet op Facebook over vrouwen en fibromyalgie. Ga op een dieet, nog wat oefenen en opgroeien is zo ongeveer het sentiment. Er was geen enkele manier kon ik mensen hoe ziek ik uit angst dat ze van me zou denken dat als iemand die niet hard genoeg om gezond te zijn, of erger probeerde geweest vertellen, hebben ze denk dat het allemaal in mijn hoofd.

Gewoon om zeker te zijn, ging ik naar een psychiater te zien. “Sher, je bent niet gek. Dit is niet in je hoofd,”zei hij. Tot zijn krediet hij zei ook: “Ik kon Lyrica voor u voorschrijven, maar als ik dat doe, dat het is hetzelfde als zeggen dat ik denk dat wat je hebt verteld over wat er gaande is en ik niet. Je moet blijven duwen totdat je bij de persoon die u kan helpen.”

Goedbedoelende goede vrienden en niet zo goed bedoelende familieleden had meer te zeggen wanneer ik zou hen in vertrouwen te nemen over hoe onwel ik was. Om eerlijk te zijn, is er slechts één persoon die weet hoe slecht ik ben. Sommige mensen in mijn leven weet een beetje, en sommige een beetje meer, maar niemand weet de mate van hoe verdomd slecht het is buiten mijn partner.

Wat mensen zeggen tegen mij

Je moet uit te snijden gluten. Je moet uit te snijden suiker. Je moet duwen doorheen. Je moet oefenen. Je moet bidden. Je moet harder proberen jezelf te dwingen om dingen die ongemakkelijk doen. Mijn vriend weet iemand die iemand die Fibromyalgie en ze leven hun leven, niet rondslingeren laten gebeuren kent.

En de ergste dingen die gezegd zijn? De dingen die ik niet uit mijn hoofd kan krijgen en dat brengt me tot tranen, zelfs als ik dit schrijf?

“Ben je van plan ziek volgende maand?”

“Ernstig? Vertel me niet dat je weer ziek bent. Werkelijk? Het is grappig hoe je ziek bent als ik iets van je nodig hebt.”

Tenslotte wordt een diagnose

Een kennis liet me een briefje op een dag die me aangemoedigd om een ​​besmettelijke ziekte doc hier in de Midwest zien. Een naast familielid van haar werd gezonder gemaakt door deze man en ze voelde ik zou hem in ieder geval te zien. Het duurde maanden om binnen te komen, en ik was diep sceptisch.

De dag kwam en ik bracht mijn partner met mij om me te helpen uit te drukken wat er gebeurde, vragen slimme vragen, en vergeet het allemaal. Wanneer u uw woorden te verliezen en je dingen te vergeten de manier waarop ik doen, moet je stoppen met naar afspraken alleen. Je stopt gaat ergens alleen.

Toen hij binnenkwam, wist ik meteen iets anders was. Hij vertelde me dat hij toestond twee uur voor ons bezoek. Ik zou nooit meer dan minuten met enige dokter had. Hij stelde me vragen over mijn huidige leven, en mijn verleden. In veel gevallen, voordat ik kon antwoorden dat hij zou me vertellen wat hij vermoedde dat mijn antwoord zou gaan worden. Hij was altijd gelijk.

Hij legde zijn onderzoek naar fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom en hoe het zijn grote passie voor vele, vele jaren was geworden. Hij sprak met ons over zijn onderzoek , de twee documenten die hij had gepubliceerd en de derde waarop hij momenteel werkzaam was.

“Ik ben 95% positief, Sher, dat wanneer wij uw urine testen u positief voor mycotoxinen zal zijn – zwarte schimmel.”

In mijn leven, is er geen arts een dergelijk statement gemaakt. Geen arts van welke aard dan ooit eerder zo zeker om een ​​dergelijke taal te gebruiken VOORDAT proeven zijn uitgevoerd.

“Het is niet voor niets dat je me vertellen dat je weet dat je sterven. Dat is precies wat er gebeurt. De mycotoxinen doden u op cellulair niveau.”

En toen zei hij twee kleine zinnen die alles veranderde.

“Ik kan je helpen. Ik zal je helpen.”

Ik huilde, en wanneer aan het einde van onze tijd samen stond hij op om weg te gaan opende hij zijn armen wijd voor mij. “Hier in de buurt, geven we knuffels.”

Ik kwam thuis en bad dat ik positief voor zwarte schimmel zou zijn. Er is een gebed dat ik nooit gedacht.

Wanneer de tests terug kwam, over twee weken, kreeg ik een kopie van mijn resultaten. Er was in zwart-wit. Zwarte schimmel. Mycotoxinen. “Je hebt een zwarte schimmel fabriek leven in uw sinus holte, Sher,” dokter zei.

Het kan zijn begonnen als een zeer jong meisje in het Zuiden. Het zou al de jaren woonde ik in Kentucky zijn gebeurd. Het kon in Duitsland zijn geweest. Het zeker had kunnen weer erger gemaakt door alle overstromingen en oude huizen in Zuidoost-Kansas.

“Je hoeft niet te leven in een huis met zwarte schimmel op de muren te hebben dit bij u gebeurt,” zei hij.

Dat is al een paar weken geleden, en elke dag neem ik de behandeling die hij heeft voorgeschreven. Het komt neer op het inhaleren van een geneesmiddel om de vorm te doden. Er is geen manier om te weten hoe lang het zal duren, maar kan me niet schelen. Als het langer duurt een jaar doe ik het elke dag en wachten tot dit voorbij is. De enige bijwerkingen Ik ben momenteel met zijn dat ik ben zo misselijk bijna de hele tijd nu, en de vermoeidheid is nog erger geworden … als je zoiets kunt voorstellen.

Ik wacht op een telefoontje van zijn verpleegster op dit moment over die dingen, maar ik heb me verteld dat de misselijkheid is van de behandeling loopt door mijn keel aan mijn maag. En de verslechtering van vermoeidheid? Nou, heb ik gebruikt om mijn kinderen te vertellen dat wanneer je lichaam hard werkt om je goed te maken, je moet rusten, want het kost zoveel energie voor genezing. Er is een oorlog in mijn lichaam nu en ik ga gewoon te hebben om de beste wat ik kan doen om het uit te wachten.

Weten we tenminste wat de hel deze onzichtbare, kwellende monster is en er is hoop nu. Ik wil weer gezond zijn. Ik wil mijn grandmonkeys nemen op uitstapjes. Ik wil rennen. Ik wil koffie in Portland, en slapen drinken in een boomhut in New England, en drink goede wijn met vrienden in Chicago, en eet de beste pizza in New York, en zipline in sommige plaats weelderig en warm. Ik wil me weer.

Ik heb twee ongelooflijk liefdevol en ondersteunend kinderen en een man in mijn hoek die de dingen als: “Ik heb liever leven met jou zegt – zelfs als je niet goed – dan het leven zonder jou. Geen vraag.”

Kan nu niet stoppen. Ik ben drie voet tegen de zon.

Als je je afvraagt ​​over zwarte schimmel vergiftiging, zal ik u met de volgende informatie:

Black Mold Symptomen

Let op: dit is een uitputtende lijst. Je hoeft niet om elke symptoom om een ​​mal gerelateerde ziekte te hebben.

 • Buikpijn
 • Pijntjes en kwaaltjes
 • Agressie en andere veranderingen in de persoonlijkheid
 • Angst
 • Bloedend tandvlees
 • Bloeden in de hersenen
 • Bloeden neiging
 • Bloed niet goed stolt
 • Wazig zicht en visie verslechtering
 • Beenmerg verstoring
 • hersenenmist
 • Brandend gevoel in de mond
 • pijn op de borst
 • Chronische vermoeidheid
 • Verkoudheid of griep soort symptomen of terugkerende verkoudheid
 • coma
 • Verwarring
 • hoesten
 • Crawling huid
 • Schade aan het hart
 • Dood
 • Depressie
 • Dermatitis
 • Diarree
 • ademhalingsproblemen
 • Moeite met concentreren en aandacht
 • desoriëntatie
 • Duizeligheid
 • Slaperigheid
 • oogschade
 • ontsteking en pijn Eye
 • Koorts
 • Haaruitval
 • hallucinaties
 • hoofdpijn
 • Gehoorverlies
 • ontsteking van het hart
 • Bloeding – interne bloeden
 • immunosuppressie
 • Verminderde leervermogen
 • infecties terugkerende
 • Onregelmatige hartslag
 • jeukende neus
 • Geelzucht (vergeling van de ogen en huid)
 • gewrichtspijn
 • Gewrichts-stijfheid
 • Leverziekte
 • Lage bloeddruk
 • Malaise
 • Geheugenverlies en problemen met het geheugen
 • Spierpijn
 • Misselijkheid
 • neus bloedt
 • Doof gevoel
 • longoedeem
 • pulmonale bloeding
 • Rood of bloeddoorlopen ogen
 • Loopneus
 • beslaglegging
 • seksuele disfunctie
 • schudden
 • Schok
 • Verkorte aandachtsspanne
 • vertraagde reflexen
 • Keelpijn
 • Verstopte, verstopte neus
 • tintelingen
 • drie mbling
 • braken
 • Braken van bloed
 • Zwakheid
 • Gewichtsverlies, anorexia
 • Piepende ademhaling
  Soms is alles wat je kunt doen is gewoon Deel het en dat is het redden iemands leven!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *