FIBROMYALGIE DOOR DE OGEN VAN EEN ZIEKE

Fibromyalgie is een ziekte die onzichtbaar zachte weefsels van het lichaam aanvalt

Veel mensen lijden aan deze ziekte en nog steeds niet weet. In Spanje, op iets meer dan 5% weet dat ze leven met het elke dag.

De belangrijkste symptomen van fibromyalgie

-Dolores musculoesqueléticos

-Tiredness en extreme vermoeidheid

-Decadente kwaliteit van de slaap (REM is niet bereikt)

-Depressie

cervicale -Dolores

Veel mensen hebben gehoord van deze chronische ziekte die elke dag vergiftigt om #enfermos , zien hoe uw leven verandert, hoe ze worden steeds kleiner … tot op een dag wanneer ze niet langer bereikt degenen die vóór waren .

Ik wil dat het kijken van je ogen en hoe fibromyalgie invloed op uw dagelijks leven

Alles wat we ooit een slechte nacht toen we net in slaap vallen, of gewoon niet hebben geslapen.

Misschien op een dag, misschien twee. Hoe heb je de volgende dag voelen? Vermoeidheid kan je, voel je het gewicht en lichaam zal je niet laten bewegen. Je geest stagneert, je reflexen te verlagen. Ik denk dat nauwelijks, ik wil gewoon om te rusten, want je moet er , omdat ons lichaam ons luid vraagt.

Stel je nu voor dat gevoel van continue, elke dag, voor de komende jaren, tot het einde van uw dagen. In het bovenstaande, je hebt om een ​​aantal dagelijkse pijn toe te voegen. Overal in het lichaam, zonder enig gevoel van pijn, sommige kortstondige, anderen permanent. Stel je gaat naar het park met uw kinderen in deze situatie. Of niet in staat om te lopen met hen, of spelen. Stelt u zich niet in staat om naar de film gaan, omdat ze pijn doen beide knieën gebogen en dat ze niet in staat uit te rekken, die vervolgens nauwelijks kunt lopen.

Fibromyalgie beperkt u in elke situatie van het leven

Nu al deze sensaties, condúcelas je werk.

Waarom heb je geld nodig hebt, heb je een huis en een gezin te ondersteunen, hoewel geen van beide, zodat u kunt blijven je jezelf staan of. WHO is fibromyalgie als een chronische heeft erkend en uitschakelen , omdat, zoals ik heb uitgelegd, die lijdt van deze ziekte kan niet zomaar een normaal leven, en voldoen aan de dagelijkse verplichtingen of behoeften.

Maar helaas, vandaag, Sociale Zekerheid denkt van niet. En hoewel in sommige autonome gemeenschappen zijn aanzienlijke vooruitgang geboekt op dit gebied, zien we nog steeds resultaten. Misschien heb je wat geluk nodig om een te krijgen volledige blijvende invaliditeit als u een bepaalde leeftijd en voldoen aan bepaalde voorwaarden op het niveau van de handel.

Maar wat als je jong bent?

Aan het eind van de dag, heb je een vol leven voor nadelen. De moeilijkheden bij het vormen van een gezin, houd uw hand een paar, de mogelijkheid van verlies van een vermoeide vriendschappen die niet naar huis niet meer verlaten net iets terug te geven.

 

De banen die verre blijven van de werkelijkheid en nogal krijgen om een ​​utopie te worden.

In de #fibromialgia er zijn uitbraken. U kunt een week goed te besteden, en goed bedoel ik misschien 30% van wat het voelt als ieder weldenkend mens, en je kunt drie weken hebben knoppen die niet laat je uit bed. Naar mijn mening, er is veel onwetendheid over het onderwerp. Dat is de reden waarom ik wil om een oproep aan iedereen die in staat is om te leven in deze ziekte , die, hoewel onzichtbaar, weerhoudt ons van het leiden van een normaal leven. Want hoewel het wordt niet gezien, consumeren we binnen. Omdat we hebben allemaal het recht op een waardig leven buiten onze innerlijke hel. # Zeldzame Ziekten

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *