FIBROMYALGI: “JEG ER 41 ÅR GAMMEL OG BOR I KROPPEN TIL EN GAMMEL MANN” SHARE ARTIKKEL

Han er alltid trøtt og vondt hele tiden. Patrick Schutz Neuchâtel har fibromyalgi – en usynlig tilstand er ikke anerkjent av funksjonshemming forsikring.
Smerte, smerte, annet enn smerte: Patrick Schuts (41) Neuchatel alltid ha følelsen av at du har influensa – ingen feber, trøtthet, men med en stor ledelse. Han ønsker å bo i sengen hele dagen og tilbringe tid der. “Hver del av kroppen min gjør vondt, heldigvis ikke alle på samme tid,” sa han til bladet “L’Illustre”.
Patrick Schutz og hans partner har en tre år gammel datter, Naya.

Selv om du spiller med det bare 20 minutter, er kraften av for dagen. “Når jeg sover, og deretter våkne opp, jeg er så sliten som jeg noensinne har sovet i.” Han har mistet mange venner som mener at forfalskninger. På kvelden kan du ikke gå med dem som før du går til sengs på 19:00 for å slappe av.

Diagnosen lider et år siden avslørte: fibromialgia. Anslagsvis 400.000 mennesker er berørt i Sveits. Problemet: Fibromyalgi er ikke anerkjent av uføreforsikring (IV). Det finnes ingen vitenskapelige bevis: det er ingen bevis som er i blodet, og x-stråler. Hundrevis av symptomene preger fibromyalgi. Det bestemmes ved utelukkelse av andre sykdommer og gjennom test: myke flekker vanligvis brukt.

Hvis elleve eller flere av de 18 (myke flekker) har økt smerte, fibromyalgi mistanke om er til stede. Disse diagnostiske punktene er nær tendinomotor tilnærming. Årsaken til sykdommen er uklar, og kan bare være begrenset av medisinske tiltak.

Patrick beskyttelse må ta mange stoffer: smertestillende, antidepressiva, vitaminer, medisiner for å beskytte magen og faller mot sensitive og tørre øyne. “Det er en usynlig lidelse,” sier Schutz. Han ønsker så mange som mulig skal vite om det, du har opprettet en Facebook-området, slik at fibromyalgi når bevisstheten i befolkningen.

Patrick har vært arbeidsledig i to år og bor på sosialhjelp. Hvis IV i det minste delvis gjenkjenne lidelse, ville det ha blitt hjulpet. Så forventer økonomisk støtte på grunn av sin depresjon og kronisk tretthet. Hans største håp er et populært initiativ som nettopp har blitt lansert og krever anerkjennelse av fibromyalgi som en sykdom.

Naya leker med datteren, men etter 20 minutter energien er oppbrukt.
Patrick ligger på et teppe for å lindre smerte.

Patrick forhold med partneren Sylvie har også blitt vanskelig. Ingen felles TV-sanger fordi han sover tidlig. Naya er overrasket over at pappa går til sengs mens hennes. Patrick Schutz ikke hvor lenge kan støtte deres tilstand: “Jeg har bare 41 år gammel og bor i kroppen til en gammel mann!”
Patrick mistanke om at selv traumatiske opplevelser kan utløses i det siste. I en alder av 17 var han til stede da hans far traff en mann med en stein foran øynene deres.

Patrick ikke lenger har kontakt med ham. Fødselen av hans datter var også dårlig: nesten mor og barn hadde dødd. Patrick: “Disse hendelsene har rystet meg dypt.”

Han ønsker å gjøre noe med sin kone og datter, men hennes lidelse og lite penger han får ikke noe ønske om realidad.Compartir gjøre denne artikkelen gjøre

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *