NOEN TA VARE MED FIBROMYALGI

Fibromyalgi er en tilstand som forårsaker muskler og vev av en skadet person. Dette fører igjen til andre fysiske og psykiske problemer i person. Når et familiemedlem eller en kjær med fibromyalgi, er det vanskelig for folk å forstå nøyaktig hva som skjer, fordi det etterlater ingen synlige spor av smerte. Det er viktig at enhver person som lever med noen som har denne tilstanden, vet hvordan de skal ta vare og hvordan de skal reagere.

bruksanvisning

  • 1

Lytt til den personen som har fibromyalgi forklare hvordan de føler. Siden denne tilstanden kan gjøre det vanskelig å gå eller komme ut av sengen; hvordan det påvirker den personen at du bryr deg, er det lettere å forstå.

  • 2

Spør dem hva ting kan gjøre for dem når Fibromyalgi er på sitt verste. Denne tilstanden bidrar til problemer som trøtthet, urolig mage, depresjon, kroniske smerter og humørsvingninger. En person med fibromyalgi kan trenge hjelp med matlaging, rengjøring, vask, kjører et sted og ta seg av barn.

  • 3

Tilbyr hjelp til å endre kostholdet og begynne å trene sammen. Fibromyalgi lider bør unngå sukker, fett og tung koffein. Ved å handle og måltid planlegging, kan du bidra til å redusere smerte uten å overbelaste dem med andre oppgaver. Tilby å gå med dem er nyttig som vekttap og pågående aktivitet, hjelper det å redusere hyppigheten av fibromyalgi.

  • 4

Gå til legen med dem og se all tvil du har om omsorg. Dette vil også hjelpe deg å forstå hvilke typer medisiner de trenger, og legen kan gi deg råd om behandling av fibromyalgi dårlige episoder.

  • 5

Kjøp et bad og oppmuntre dem til å dykke i når Fibromyalgi er opprørt. Varmen reduserer ubehag forårsaket av hans tilstand, og et badekar er øyeblikkelig varme ressursen tilgjengelig hele året.

  • 6

Han forstår at pasienter med fibromyalgi ikke handler lunefull eller deprimert fordi de vil. Kronisk smerte er vanskelig å håndtere, og du kan laste den ned. Vis medfølelse når de lider er en måte å tilfredsstille den fiendtlighet eller depresjon som kan gi utløp for deg.

Hint

  • Å snakke med en terapeut hvis fibromyalgi påvirker ekteskapet eller forholdet. Dette kan anbefale det beste løpet av handlingen og hjelpe deg å takle.
  • Du foreslå for en person med fibromyalgi har en psykisk lidelse. Selv om symptomene ikke er merkbar for andre, er sykdommen reell og forårsake reell smerte. Fibromyalgi lider ikke finne opp noe i hodet.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *