FOR Å HJELPE FOLK Å FORSTÅ HVORDAN FIBROMYALGI PÅVIRKE LIVET TIL DEM SOM LIDER “KLIKK” SHARE

Dette brevet er basert på samtaler med kvinner og menn over hele verden med fibromyalgi. Det er 10 millioner mennesker som lider. Det kan bidra til å forstå dem. Du ønsker ikke å tilbringe en dag i deres sko eller i kroppen

Jeg har en tilbøyelighet til å lide av kronisk smerte, tretthet, og mangel på konsentrasjon.
Jeg gikk med fibromyalgi diagnostisert etter måneder og år med fysiske og emosjonelle problemer.
“Det” er ikke en ny sykdom. I 1815, en kirurg ved University of Edinburgh, Willam Balfour beskrevet fibromyalgi.
-unlike sykdommer, syndromer som fibromyalgi ikke ha noen kjent årsak, men de er en gruppe av symptomer og tegn, som dessverre for pasienten, er til stede samtidig.
assosierte symptomer og emosjonelle problemer -De fleste ikke er psykologisk opprinnelse. Dette er ikke en lidelse der “alt i tankene dine. ”
Kan være ødeleggende og deprimerende, forstyrrer de enkleste daglige aktiviteter.
Det er kronisk muskeltretthet, overveldet av stor følelsesmessig årsak, økonomisk og følelsesmessige problemer.

1) Min smerte : Det er ikke forårsaket av betennelse. Ta medisin mot leddgikt ikke hjelpe meg. Kroppen min ikke motstå. Denne “er ikke den smerten som forblir i en kroppsdel. Det er nå på mine skuldre, nakke, i morgen kan det være i mine ben, armer, eller kan – være han forlot. Min smerte er forårsaket av signalene de når hjernen min vondt, kan – kanskje på grunn av søvnforstyrrelser.

2) MI TIRED : Ikke bare har jeg føler meg så sliten. Jeg seriøst oppbrukt. Jeg ønsker å delta i fysiske aktiviteter, men jeg kan ikke. Vennligst ikke bli sint hvis jeg så siste shopping eller matlaging eller preening fra og nå kan jeg ikke flytte. Ikke at jeg vil. Jeg betale prisen for mine muskler på stress – utover sin kapasitet.

3) konsentrasjonen min PROBLEMER : Du husker ikke hva jeg sa eller gjorde. Dette har ingenting med alder å gjøre. Det har å gjøre med søvnforstyrrelser. Hva – dette er også min mening er alltid trøtt.

4) min awkwardness : Hvis jeg slippe ting i hånden, og jeg har sy problemer eller skriving er at jeg har ingen kontroll over musklene mine. Hvis jeg trenger å gå eller noe, være tålmodig i disse dager -CI ta liv, og hvert trinn én om gangen.

5) MI FØLSOMHET : Jeg kan ikke være her!. Dette kan skyldes faktorer som blendende lys, veldig sterk støy, folkemengder, luktene. Fibromyalgi har blitt kalt “hele dritten verre. ”

6) MI intoleranse : Jeg kan ikke stå varmen, fuktigheten, for kaldt. Min indre termostat er ødelagt og ingen vet hvordan å fikse det.

7) MY DEPRESJON : Ja, det er dager jeg foretrekker å bo i sengen eller hjemme. Sterke smerter er nådeløs depresjon og årsak. Oppriktig interesse kan ta meg ut av avgrunnen.

8) STRESS : Kroppen min klarer ikke å håndtere stress. Hvis jeg ikke kan jobbe eller delegere mine familiens ansvar, ikke være lat. Den daglige stress og rutine kan forverre symptomene mine og funksjonshemmede.

9) MIN VEKT : Jeg er overvektig eller tynn. Være som det er, det var ikke mitt valg. Min appetitt er berørt.

10) Mitt behov for behandling : Hvis jeg trenger en daglig massasje vil ikke ta det som kalles lujo.No hva du kan gjøre for meg, det kan være smertefullt, men necesito.Puede bruker samme tingen å gjøre svømming.

11) Min morgen : Hvis du ser meg smile og fungere normalt, ikke anta at jeg føler meg bra. Jeg lider av kroniske smerter og tretthet som ikke har noen kur. Jeg har gode dager og uker er faktisk i disse dager som holder meg.

12) min personlighet : Selv de som lider av fibromyalgi er ikke like. Jeg har ikke de samme symptomene som noen med denne tilstanden.

Jeg håper dette hjelper deg å forstå de ødeleggende effektene av denne tilstanden kan være, lære å leve med det som en del av livet mitt, prøver å gjøre det jeg kan for å avlaste.
Denne tilstanden er svært viktig, om ikke avgjørende, emosjonell støtte fra familie og venner. A: Hvordan har du det i dag, oppmuntre la meg en klem, mens minst liker er stort for en enkelt dato – det kan være bedre.

Takk for at du leser dette og bruker tiden din. Kanskje du nå kan forstå meg bedre. Takk for din interesse og støtte. “” Klikk “SHARE

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *