DEN VIRKELIGE ÅRSAKEN TIL FIBROMYALGI

Fibromyalgi er en multi-symptomatisk tilstand som til nå er det ingen enhver publikasjon der årsaken som forklarer tilstedeværelsen av hele spekteret av manifestasjoner vises.
Den egentlige årsak til fibromyalgi er skoliose, som er den sideveis avvikelse av ryggraden. Fibromyalgi og har bare en årsak til en enkelt etiologi, kan det betraktes som en sykdom.
Det er en veldig diskret skoliose, hvor det er minimalt avvik og noen spesialister, inkludert ortopediske kirurger, usett. Dessverre er effekten av denne diskrete skoliose svært høy, over 70%, som var figuren at ortopediske kirurger snakket for å gi den type skoliose da han studerte medisin. For meg, er dens forekomst 95%.
Hvis det er et tann okklusjon harmonisk med i forhold til midtlinjen, har en linje mellom den øvre fortenner media ikke svarer til ledningsorganet av de nedre fortenner, noe som bevirker en trekkraft av avlederhodet til høyre, gjennom digastric produsere sekundært skoliose. Denne kryssbitt (tenner ikke justert) er ved opprinnelsen til de temporomandibulær lidelser – sel kjeve . Dette diskrete skoliose er tilstrekkelig til å forårsake en reduksjon i blodstrømningen i den vertebrale arterie høyre som fører til vaskulær insuffisiens.
Nevromuskulære symptomer:

muskelspasmer forårsaker smerter i nakke, rygg smerter og ryggsmerter, stivhet, rykninger, tap av muskelstyrke i høyre arm, pasienter at deres problem er mangel på koordinering under skriving, de sier de ikke kan skrive som før, og kan ikke signere …! . Og også redusert styrke i musklene i venstre interkostalrom, sistnevnte forårsaker lett tretthet og tretthet , den termitt følelse eller nummenhet i hender eller føtter, ømme eller smertefulle interessante kroppsdeler er resultatet sammenpressing av nerverøtter som kommer ut fra kolonnen.
Symptomene der det er ubalanse mellom det sympatiske og parasympatiske system, slik som spastisk colon system, IBS eller irritabel tarm, dysmenoré, eller menstrual smerte, urinveisproblemer, visse forstyrrelser i hjerterytmen, tørre øyne og munn, dysfagi eller svelgeproblemer, kvalme, svette, eller økt svetting, kalde hender, de er et resultat av kompresjon av røttene av de sympatiske nerver som passerer gjennom kolonnen.
Alle disse symptomene forsvinner riktig skoliose med kiropraktikk og / eller bruken av flytende titan klemmer.

Og hvis årsaken er dårlig tann okklusjon, riktig …!, Gjør dette til en Oclusólogo er at tannlegen spesialister disharmonisk dental okklusjon. Hvis skoliose er et resultat av en flat fot eller en høy bue foten da må du bruke modeller.
Denne informasjonen vises I informativ Alle bør lage sin egen beslutning.


PRAKSIS FØR NOEN FORBINDELSE MED DIN HELSE oppsøke lege!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *