“USYNLIG”: DET ER Å PRODUSERE EN FILM OM FIBROMYALGI

Amy Schaeffer
Nick Demos, produsent og filmskaper Tony Award-vinner, har en misjon – han ønsker å bringe diagnose, behandling og konsekvenser liv Fibromyalgi Bevissthet verden. Han er personlig berørt av Fibromyalgi: hennes mor, en kvinne å leve med fibromyalgi, manglende smertelindring og sosiale konsekvensene funnet noen svar. Han er på et oppdrag for å oppdage andres erfaringer som lever med fibromyalgi, inkludert folk som er normalt ikke anses som å ha en kronisk smertesyndrom, inkludert en ung idrettsutøver. Han sa at det er viktig å fibromyalgi fremover i håp om å få svar.

“Vi ber alle intervjuet i denne filmen,” Hva er Fibromyalgi? “Svaret er ikke konsekvent, og for de som ikke har, er det en mangel på det haster å finne svaret.

Ifølge Demos, resulterer det så langt tyder på at mennesker med fibromyalgi er underlagt et system til hjelp for demografi av ødelagte helse, som for eksempel tilgang til utdanning og sosioøkonomiske faktorer spiller inn, ifølge National Rapporter of Pain. I sin film, snakke med mennesker med ulik bakgrunn, etnisitet og sosioøkonomiske grupper, men finner felles temaer for alle deltakerne, sier han.

“Sykdommer som ingen ser enda flere sykdommer som kan utløse eller bli utløst av alle disse andre forholdene som er virkelig dødelig. Fibromyalgi har fortsatt å ha søkelyset, og som ikke dreper deg i teknisk forstand. Men Fibromyalgi samfunnet vil fortelle deg hvordan dette syndromet kan forringes hvis de ikke empati, livsstil utdanning, og samfunnet støtte alle døds kolleger allerede har. Det er fortsatt en kontroversiell sak, selv om millioner bevise at sykdommen er reell og frodig. ”

Filmen er planlagt å bli lansert i 2017, og vil inngå flere festivaler neste år, sier Demos. Så langt, filmen var basert utelukkende donasjon, vanligvis hos pasienter med fibromyalgi eller grupper som er villige til å bringe bevissthet fibromyalgi. Syndromet er blitt omtalt som en “unnvikende sykdom” som kronisk smerte legeme. Den er karakterisert ved kronisk smerte, hele kroppen, hodepine, søvnforstyrrelser og humørsvingninger. Tretthet forbundet med fibromyalgi kan være ødeleggende i tillegg, og fører til vanskeligheten med å skille kronisk utmattelsessyndrom fibromyalgi.

Det er en sykdom som fører til misdannelser eller trussel mot liv gjennom fysiske midler, selv om pasienter som lider av fibromyalgi og andre smertefulle kroniske tilstander kan være mer sannsynlig å ta sitt eget liv. Mennesker som lever med fibromyalgi beskrive nedbør alvorlig: samlivsvansker, problemer med å utføre mange arbeidsplasser, økonomisk ustabilitet og nedstemthet. Selv om den eksakte årsaken til Fibromyalgi er ikke kjent, noen forskere mener det er grunn til nivåer av kjemikalier i hjernen og kan være genetisk, fordi det synes å være arvelig. Kvinner er mer sannsynlig å bli påvirket, selv om syndromet kan også påvirke menn.

Selv behandlinger er tilgjengelige, slik som Lyrica og Cymbalta narkotika, synes ikke narkotika å være svaret for alle, og kan ta mye tid og prøving og feiling for å finne ut hva medisiner arbeid for pasienter og dosene de trenger. Personlig omsorg er en viktig del av behandlingen av symptomene på fibromyalgi, som for eksempel å få nok hvile, spise næringsrik mat og unngå situasjoner som forårsaker unødig stress eller emosjonell energi. Dette kan være utfordrende for mange mennesker på grunn av forpliktelser i livet og alle symptomer på sykdommen selv.

Mange mennesker med sykdommen føler seg isolert og misforstått fordi syndromet er usynlig for andre og ikke godt forstått av alle, inkludert mange leger. Du forventer filmen kan utdanne folk og øke bevisstheten om denne ødeleggende syndrom.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *