BREAKING NEWS: FIBROMYALGIE- OFFICIEEL ERKEND ALS EEN ECHTE ZIEKTE

De dag dat vele fibromyalgie-patiënten hebben gewacht is eindelijk aangekomen. Fibromyalgie is echt en wordt nu erkend als zodanig door de Centra voor Medicare en Medicaid Services en het National Center for Health Statistics.

Met ingang van 1 oktober 2015, fibromyalgie heeft zijn eigen diagnostische code die is opgenomen in de lijst van codes officiële diagnostische methoden die worden gebruikt door de gezondheidszorg in de VS, waaronder artsen, verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstellingen.

ICD-10-CM (International Classification of Diseases, 10e Revision, Clinical Modification) is de laatste herziening van de lijst van deze codes bevat nu fibromyalgie. Voorheen, artsen moesten een algemene code genaamd “spierpijn en myositis, niet gespecificeerd” te gebruiken.

Deze nieuwe officiële erkenning van fibromyalgie is waardig feest voor de zieken, van wie velen hebben lang geconfronteerd met ongeloof en scepsis over de legitimiteit van fibromyalgie als een echte ziekte van familie, vrienden en zelfs medische professionals.

Dit is nu de derde overheidsinstantie van de Verenigde Staten om fibromyalgie officieel te erkennen. In 2007 heeft de FDA goedgekeurde Lyrica voor de behandeling van fibromyalgie.

En in 2012, de Social Security Administration een verklaring afgegeven dat richting geeft aan hun handicap examinatoren en rechters over hoe om fibromyalgie doeleinden handicap vorderingen te evalueren.
Andere verwachte voordelen van het opnemen van fibromyalgie in de nieuwe ICD codes:

Verzekeringsmaatschappijen kunnen niet meer ontkennen terugbetaling van medische kosten in verband met fibromyalgie, aan te dringen dat het niet een echte aandoening. Na uw eigen diagnostische code sluit die kloof.

De kans dat je wordt goedgekeurd voor de voordelen van Social Security Disability kunnen verhogen voor degenen die fibromyalgie aanhalen als invaliderende aandoening sinds de vorige ontbreken van een code specifieke diagnose niet meer kan worden gebruikt als een reden voor de weigering van de uitkeringen.

Inwoners van de Verenigde Staten die niet WAO die hebben gewerkt ten minste 5 van de laatste 10 jaar kunnen klik hier voor een gratis evaluatie van arbeidsongeschiktheidsuitkeringen onze onbekwaamheidsverdedigers hebben ontvangen aanbevolen netwerk.

Verbetering van de kwaliteit van het onderzoek studies van fibromyalgie te wijten aan de meer specifieke selectie van fibro-specifieke proefpersonen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *