“INVISIBLE”: EEN FILM OVER FIBROMYALGIE WORDT GEPRODUCEERD

Amy Schaeffer
Nick Demos, producer en het winnen van filmmaker Tony Award, heeft een missie – hij wil de diagnose, de behandeling en de gevolgen fibromyalgie leven voor het geweten van de wereld te brengen. Hij wordt persoonlijk geraakt door fibromyalgie: zijn moeder, een vrouw die met fibromyalgie, vond het ontbreken van pijnbestrijding, sociale gevolgen en weinig antwoorden. Hij is op een missie om de ervaringen van andere mensen met fibromyalgie, waaronder ook mensen doorgaans niet gezien als het hebben van een chronisch pijnsyndroom, met inbegrip van een jonge atleet te ontdekken. Hij zei dat het belangrijk is om fibromyalgie vooruit te zetten in de hoop om antwoorden te krijgen.

“We vroegen alle mensen geïnterviewd voor deze film:” Wat is Fibromyalgie? “Het antwoord is nooit consistent, en voor degenen die dat niet hebben, er is een gebrek aan urgentie om het antwoord te vinden.

Volgens Demos, hun bevindingen tot nu toe wijzen erop dat mensen met fibromyalgie zijn onderworpen aan een systeem van bijstand aan de gebroken gezondheid en demografische gegevens, zoals toegang tot onderwijs en sociaal-economische factoren een rol gaan spelen, volgens de Nationale Pain Report. In zijn film, praat hij met mensen van verschillende achtergronden, etnische en sociaal-economische groepen, maar vindt gemeenschappelijke thema’s voor alle deelnemers, zegt hij.

“De ziekten die niemand ziet nog meer ziekten die mogelijk zou kunnen leiden of worden veroorzaakt door al die andere voorwaarden die echt fataal. Fibromyalgie nog steeds in de schijnwerpers, omdat het je niet doodt in technische zin. Maar die in de Fibromyalgie gemeenschap zal u vertellen hoe te verslechteren dit syndroom kunnen zijn als ze geen empathie, onderwijs lifestyle, en steun van de gemeenschap al haar fatale tegenhangers al kreeg te ontvangen. Het blijft een controversieel onderwerp, hoewel miljoenen bewijzen dat de ziekte is echt en welig. ”

De film is gepland te zijn vrijgegeven in 2017 en zal volgend jaar in een aantal festivals te voeren, zegt Demos. Tot nu toe werd de film volledig gebaseerd doneren, gewoonlijk bij patiënten met fibromyalgie of groepen die zijn ingericht om fibromyalgie bewustzijn brengen. Het syndroom werd aangeduid als een “ongrijpbaar ziekte” overeenkomstig lichamelijke pijn chronisch. Het wordt gekenmerkt door chronische pijn, hele lichaam, hoofdpijn, slaapstoornissen en stemmingswisselingen. De vermoeidheid als gevolg van fibromyalgie kan ook worden slopende, en leidt tot problemen bij het onderscheiden van fibromyalgie chronisch vermoeidheidssyndroom.

Het is een ziekte die misvormingen of bedreiging van het leven door fysieke middelen veroorzaakt, hoewel patiënten die lijden aan fibromyalgie en andere pijnlijke chronische ziekte meer kans om hun eigen leven kunnen zijn. Mensen met fibromyalgie beschrijven neerslag zo ernstig: relatieproblemen, problemen met het uitvoeren van een groot aantal banen, financiële instabiliteit en depressieve stemming. Hoewel niemand de exacte oorzaak van fibromyalgie weet, sommige onderzoekers geloven dat het te wijten is aan chemische niveaus in de hersenen en kan genetisch zijn, als het lijkt te draaien in gezinnen. Vrouwen hebben meer kans te worden getroffen, hoewel het syndroom ook mannen kunnen beïnvloeden.

Hoewel behandelingen beschikbaar zijn, zoals Lyrica en Cymbalta drugs, lijkt geen geneesmiddel om het antwoord voor iedereen, en kan veel tijd en trial and error te nemen om erachter te komen wat medicijnen werken voor patiënten en doseringen die ze nodig hebben. Zelfzorg is een belangrijk onderdeel van de behandeling van de symptomen van fibromyalgie, zoals het krijgen van genoeg rust, eet voedzaam voedsel en vermijd omstandigheden die onnodige stress of emotionele energie veroorzaken. Dit kan een uitdaging voor veel mensen te wijten zijn aan de verplichtingen van het leven en de symptomen rond de aandoening zelf.

Veel mensen die de ziekte geïsoleerd voelen en begrepen omdat het syndroom is onzichtbaar voor anderen en niet goed begrepen door iemand, waaronder veel artsen. Je verwacht dat je film kunt mensen te onderwijzen en breng voorlichting aan deze slopende syndroom.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *