De rechtbanken hebben bevestigd dat fibromyalgie is de grond voor het verklaren van een blijvende invaliditeit

De TSJ Sociale Kamer van Catalonië gehouden in een recent arrest, S 1403/2015 van 24 februari (Rec. Suplicación 6239/2014), fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) is de grond voor het verklaren van een “blijvende invaliditeit”.

De verklaring verwijst naar een geval van een vrouw, werken de chemische industrie, die meer terugkerende depressie frame van ernstige aard, pijn in de nek en degeneratieve proces te lijden heeft gehad zonder psychotische symptomen zonder de betrokkenheid van de wortel, fibromyalgie en CFS.

In haar besluit, het Hooggerechtshof van Catalonië benadrukt de vaste rechtspraak over het instellen van de LGSS geleden over handicaps, waarin staat dat “de blijvende invaliditeit evaluatie moet worden gedaan naar aanleiding van functionele beperkingen voornamelijk afkomstig van werknemers lijden.”

In de camera, moet een handicap worden opgevat als het verlies van de capaciteit van ernstige anatomische of functionele reducties die verminderen of teniet te doen aan de mogelijkheid om te werken, en zonder dat de remmen van de indeling van de mogelijkheid van herstel van het werk van de capaciteit als het aanwezig is als onzeker is of zeer lange termijn.

Dat wil zeggen dat niet alleen moet niet alleen worden opgenomen als zij geen fysieke mogelijkheid voor elke professionele werk, maar ook als zelfs het houden van vaardigheden om wat activiteit uit te voeren, niet om het te doen met een minimum aan doeltreffendheid, de uitvoering van een werk, hoewel eenvoudig, vereist een planning eisen, beweging en interactie, en zorgvuldigheid.

In het geval, de ziekte van de patiënt wordt een beeld dat “voorkomt dat de goede uitvoering van alle soorten van werk, met inbegrip van sedentaire taken en milde karakter dat niet de prestaties van met name intensieve lichamelijke inspanning vereisen.”

“Op dit moment wordt beïnvloed door een zware ernst van aandoening die optreedt met voldoende intensiteit om uw vermogen te annuleren om te werken, om die worden toegevoegd andere degeneratieve ziekten,” de beslissing.
De kandidaat heeft grote terugkerende depressies zonder psychotische symptomen van ernstige aard, pijn in de nek en degeneratieve proces zonder de betrokkenheid van de wortel, fibromyalgie en CFS.

Daarom is de TSJC verwerpt het terugdraaien bewogen door het Nationaal Instituut voor Sociale Zekerheid (INSS) tegen de Labour Court 1 Girona reeds gegeven in 2013 besluit.

IPA situatie van een sociaal pedagoog met fibromyalgie en CFS

De sociale kamer van het Hooggerechtshof van Catalonië, in arrest nr 1403/2015 van 24 februari (Rec. 6239/2014), die ook zei dat de IPA-situatie voor al het werk van een sociaal pedagoog met fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom, bevestiging van het besluit van de Labour Court en verwierp het beroep van het Nationaal Instituut voor de sociale zekerheid.
Werknemer diensten betaalde, die educadora- leed zeer geavanceerde fibromyalgie en chronische vermoeidheid, graad III, met depressieve chronische ziekte, milde cognitieve stoornissen en antevenido carpaal tunnel syndroom en andere ziekten.

Denk aan de Tweede Kamer en alleen door de ernst van fibromyalgie en chronische vermoeidheid, de mate te lijden, moet worden erkend dat zelfs met vaardigheden om een ​​aantal activiteiten te doen, heeft geen echte bevoegdheid om het werk met enkele effectiviteit voltooien.

Het is intense pijn voorwaarden die ervoor zorgen dat, serieus de productiecapaciteit in termen van prestaties, capaciteit en efficiency te ondermijnen, en zonder de mogelijkheid om licht werk gewoon niet meer uit te voeren om de verlammende situatie weerleggen rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld genoten permanent en absoluut.

Aan de definitie van LGSS terug in de blijvende invaliditeit is geweldig jurisprudentie die verantwoordelijk zijn voor het erop te wijzen dat een dergelijke mate van arbeidsongeschiktheid moet niet alleen worden opgenomen als het heeft geen físicapara mogelijkheid om een ​​professionele werk uit te voeren is, maar ook als zelfs het houden van vaardigheden om wat activiteit uit te voeren, hoef je niet om het te doen met een minimum aan doeltreffendheid, omdat de uitvoering van een werk, ook al is eenvoudig, vereist een planning eisen, beweging en interactie, evenals zorg en aandacht.

De invaliditeit moet worden begrepen als het verlies van de capaciteit van ernstige anatomische of functionele reducties die verminderen of teniet te doen aan de mogelijkheid om te werken, en zonder dat de remmen van de indeling van de mogelijkheid van herstel van het werk van de capaciteit als het aanwezig is als onzeker of zeer lange termijn is

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *