DE EFFECTEN VAN FIBROMYALGIE IN HET OOG

Fibromyalgie is een syndroom dat chronische lichamelijke en psychische klachten, zoals pijn, vermoeidheid en psychische stoornissen veroorzaakt.

 

Volgens de National Association Fibromyalgie, symptomen zijn slaapstoornissen, hoofdpijn, gevoelige huid, droge ogen, duizeligheid, gebrek aan coordinatie en problemen met het gezichtsvermogen.

De effecten van fibromyalgie invloed op de vaardigheden van het oog om de dagelijkse activiteiten uit te voeren, zoals autorijden, vooral ‘s nachts, en de gedetailleerde werk, zoals naaien, omdat de ziekte kan wazig of dubbel zien veroorzaken.

De droge ogen
symptomen kunnen variëren van mild tot ernstig. Volgens Fibromyalgia-symptoms.org, fibromyalgie lesmembranes droge slijmvliezen van de neus en de mond en ogen. Deze aandoening – zogenaamde “sicca” – kan zeer ongemakkelijk om contactlenzen te dragen geworden.

De auteurs melden dat het einde van vermoeidheid website traanproductie kan worden verminderd met ongeveer 90 procent van de patiënten met de ziekte, en kunnen worden verergerd door voedingstekorten en veel medicijnen.

gevoeligheid voor licht
fibromyalgie veroorzaakt lichtgevoeligheid en een aantal fibromyalgie patiënten moeten zon dragen deslunettes elke keer als je naar buiten gaat.

Dit kan verband houden met hoe het deel van de hersenen genaamd de hypothalamus reageert op licht. Bovendien kunnen fibromyalgiapatiënten gevoelig zijn voor de door televisies, fluorescentielampen en de voorganger licht.

Pijn in de ogen
Volgens de National Association Fibromyalgie, de pijn chronische en wijdverspreide symptomen syndroom waaronder oogpijn. De pijn kan worden verergerd door vermoeidheid,

gebrek aan slaap, angst en stress. Gevolgen van fibromyalgie oogspieren en kan foutieve uitlijning van de ogen die dubbel of wazig zien kan helpen veroorzaken.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *