8 DINGEN DIE MENSEN NODIG HEBBEN OM HET LIJDEN AAN FIBROMYALGIE STOPPEN MET HET DOEN ZOU HET NIET GELOVEN

Ik werd gediagnosticeerd met fibromyalgie Toen ik voor het eerst de indruk dat amitriptyline mijn slaap problemen, die op zijn beurt zou me verlossen van mijn symptomen van fibromyalgie te lossen had.

Stop met het zetten van uw eigen behoeften op een laag pitje. Als u een soort van slopende chronische aandoening, moet u uw eigen behoeften op de eerste plaats. Zelfs als je de gezondste persoon bent op de planeet, moet je niet laten uw wensen naar de achterkant van de lijn. Omdat de fibro komt vaker voor bij vrouwen,

Stop tijd doorbrengen met de verkeerde mensen. – Als iemand is het toevoegen van stress in je leven, dat stress maakt je ziek. Elimineren van stress door het verwijderen van die persoon. Je mag niet volledig te elimineren, maar kunt ervoor kiezen om ze te vermijden waar mogelijk.

Stop met het proberen om alles voor iedereen. – De mogelijkheid om te zeggen “Nee” is erg onderschat. Maar al te vaak die van ons met fibromyalgie zijn waarschijnlijk niet in staat om ‘nee’ zeggen, zich schuldig voelen als we niet kunnen of willen niet zeggen “ja” te zijn. We kunnen niet alles voor iedereen, we kunnen nog niet eens alle dingen om onszelf te zijn en hoeft niet zo te zijn.

Stop met liegen. – Je bent ziek, geef het toe. Denk je niet goed voelt. Iemand vraag en antwoord met “ik ben in orde”, maar is niet de waarheid. Het is niet de waarheid als je zegt dat voor hen en is zeker niet de waarheid als je het tegen jezelf zegt.

Stop met het verspillen van tijd aan het uitleggen aan anderen. – De meeste mensen niet genoeg om je zorgen te maken over uw ziekte of een stoornis of waarom je niet kunt doen wat je niet kunt doen. Fibromyalgie Houd het simpel, gewoon “nee” zeggen en verder gaan. Probeer niet uit te leggen waarom je niet kunt doen, omdat ze waarschijnlijk toch niet luisteren.

Stop met het proberen vast te houden aan het verleden. – Fibromyalgie Hoewel u manieren om uw klachten te verbeteren, kunnen vinden, zal je waarschijnlijk nooit meer 100%. Er zullen altijd grenzen. Stop met het proberen om terug te keren naar het niveau van leven dat je voor de ziekte had.

Stop berispen voor oude fouten. – Schuld en schuld zijn onze constante vrienden. Fibromyalgie Stop apalancarte over dingen die je hebt gedaan in het verleden (of dingen die je willen dat je had kunnen doen, maar niet deed). Het is in het verleden, laat het gaan en verder gaan. Nogmaals, focus op wat u kunt doen in de toekomst.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *