FIBROMYALGI MYSTERIUM LØST ENDELIG!, KAN DU DELE DENNE INFORMASJONEN

Forskere oppdager viktig kilde til smerter i blodårene

Forskerne er den viktigste kilden til smerte hos pasienter med fibromyalgi, i motsetning til det mange tror, er resultatet ikke i hjernen. Resultatene markere slutten på et tiår gamle mysteriet om sykdommen, mange leger mener det ble nevnt i fantasien til pasienten.

Mystery har millioner av fibromyalgipasienter håper igjen å pijnstillers.Tot nylig trodde mange leger sykdommen “imaginære” eller psykisk, men nå har forskere vist at den viktigste kilden til smertene kommer fra en svært usannsynlig sted, mye blodårene i hånden.

Oppdagelsen kan føre til nye behandlingsmetoder og muligens enda en komplett kur i fremtiden, som lyser 5.000.000 amerikanere mener sykdommen. For å løse hemmelighet fibromyalgi, forskere fokusert på huden av hånden til en pasient som hadde mangel på sensoriske nervefibre, noe som resulterer i redusert respons på smerte.

De tok hudprøver fra hendene til pasienter med fibromyalgi og ble overrasket over å finne mye av en viss type nervefibre som kalles arterioler-venule (AV) shunter.

Opp til dette punkt ble det antatt at disse fibre var ansvarlig for å styre blodstrømmen og ikke spille en rolle i smertefølelse, men nå funnet at det er en direkte sammenheng mellom nerver føler og pasienter med generalisert fibromyalgi smerte legeme.

Oppdagelsen kan også bestemme den griner spørsmål om hvorfor mange pasienter, en hender akutt smerte, slik som andre “hot spots” i kroppen, og fordi den kalde synes å forverre symptomene. . Generelt følelsen av dype vev smerte, fibromyalgi, også mange pasienter fra svekkende utmattelse
nevrolog Dr. Frank L. Rice forklarte, “tidligere antatt at disse nerveendene bare involvert i reguleringen av blodstrøm i en mengde av tap av bevissthet, men her viser at endene av blodkar, kan også bidra til vår bevisste følelse av berøring, og også skadet …”, sa Rice. “Dette mismanaged blodstrømmen, kan være kilden til muskelsmerter og en følelse av tretthet, sannsynligvis på grunn av en akkumulering av melkesyre og lave nivåer av inflammasjon i pasienter med fibromyalgi. Dette kan i sin tur bidra til hyperaktivitet i hjernen. ”

Dagens behandling for sykdommen har ikke brakt komplett lettelse for millioner av pasienter. Terapi inkluderer narkotiske smertestillende; “. Mer søvn og trene regelmessig” antiseizure medisiner, antidepressiva og til og med tips så enkelt som nå som er årsaken til fibromyalgi, pasienter forventer en remedie.Anders han uttrykte frustrasjon over hvor mye hun hadde lidd:

“Hvis det er alltid at ting ikke er” alt i hodet ditt? “Som en kommentator har sagt.” Hvis det er noe som ikke passer deres liten forståelse undervurdere hva pasienten og fortelle dem at de er sprø. Folk lider av det siden de ble oppfunnet. Forskrivning av SSRI for alle er ikke svaret var ikke mer enn en lobotomi eller hysterektomi. ”

Annonsen har potensial til å åpne opp bedre fremtidige behandlinger og andre pasienter med fibromyalgi verden at mysteriet ble endelig løst uten tvil.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *