KLIMAAT en fibromyalgie

Zoals Dr. Pellegrino zegt: “onze interne thermostaat” is gebroken. In fibromyalgie hebben meerdere intoleranties als verschillende gevoeligheden.
Wat onze thermostaat kapot is? Als het niet de hitte, zal het meer te hebben. Ondraaglijk, overmatig zweten, overvloedig, en verergerd warmte dat maakt ons besteden een zomer insuportável.No echter, is het belangrijk om te merken medische Fibros wat je weet.In de zomer lage pijn en worden aangevallen door vermoeidheid. In de winter, de pijn is de eerste hoofdpersoon, ik voel me erg scherp koud, en het zal de pijn start.
Het wordt gemarkeerd in enkele medische luchtvochtigheid items als de reden voor onze pijn, zonder de afzonderlijke vermelding van warmte of koude (weer), verandering seizoen en de temperatuur. Het niveau fibromyalgiapatiënten sãoclaras die in dit verband dat pijn, vermoeidheid en andere symptomen gerelateerd aan koude, warmte en vocht en eventueel in die volgorde. Er Fibros landen waar sprake is van een hoge luchtvochtigheid, en fibromyalgie zal zeer pijnlijk in de koude warmte en erg vermoeiend zijn, terwijl vocht beïnvloedt ons in mindere mate. Ook kan worden opgemerkt dat het verhogen en / of verlagen de temperatuur duidelijk slechter dan de normaal stabiel vochtigheid in een stad. In plaats daarvan, twee of meer temperatuur lager mate beïnvloedt sterk het. Ik weet niet of ze de fibro vele jaren, of het kan iemand met fibromyalgie paar jaar op te sporen, maar hebben vaak een gevoel van tijd meteoroloog incorporada.No geval van vocht ‘s nachts en wakker te worden en gordijnen gesloten ik voel de koude en natte dag al mijn arme lichaam. De set van koude / Change / vochtigheid of de temperatuur verandering / warmte vocht veel in onze algehele conditie beïnvloeden. Het
is koud en de winter onze belangrijkste vijand voor de pijn en de zomer tot uitputting? … .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *