Fibromyalgie mysterie opgelost eindelijk!

Onderzoekers ontdekken belangrijke bron van pijn in de bloedvaten

De onderzoekers zijn de belangrijkste bron van pijn bij patiënten met fibromyalgie, in tegenstelling tot wat velen denken, is het resultaat niet gevonden in de hersenen. De resultaten markeert het einde van een decennia mysterie de ziekte, die veel artsen geloofden werd in de verbeelding van de patiënt. Fibromyalgie mysterie heeft miljoenen patiënten die hoop links naar pijnstillers. Tot voor kort, veel artsen dachten dat de ziekte was “denkbeeldige” of psychologisch, maar wetenschappers hebben nu aangetoond dat de belangrijkste bron van de pijn komt uit een zeer onwaarschijnlijke plaats, een groot aantal bloedvaten in de hand.

De ontdekking kan leiden tot nieuwe behandelingen en mogelijk zelfs een volledige genezing in de toekomst, die oplicht 5.000.000 Amerikanen vonden de ziekte. Om het geheim van fibromyalgie lossen, de onderzoekers nulstand op de hand huid van een patiënt die een tekort aan sensorische zenuwvezels had, wat resulteert in verminderde reactie op pijn. Ze nam toen monsters uit de huid van de handen van de patiënten met fibromyalgie en waren verrast om veel van een bepaald type van zenuwvezels arteriole-venule genoemd (AV) shunts te vinden.

Tot op dit punt, dacht men dat deze vezels waren alleen verantwoordelijk voor het regelen van de bloedstroom en geen rol in pijnsensatie, maar nu vonden zij dat er een directe relatie tussen de zenuwen en de wijdverspreide lichaamspijn patiënten met fibromyalgie voelen.

De ontdekking kan ook het oplossen van de aanhoudende vraag waarom veel patiënten hebben zeer pijnlijke handen, andere “hot spots” in het lichaam, en omdat het koude weer lijkt de symptomen verergeren. In het algemeen gevoel van diepe weefsel pijn, veel patiënten met fibromyalgie ook last van slopende vermoeidheid.

Neurowetenschapper Dr. Frank L. Rice legde uit: “We hebben eerder gedacht dat deze zenuwuiteinden waren alleen betrokken bij de regulatie van de bloedstroom in een onbewust niveau, maar hier bewijzen we dat de uiteinden van de bloedvaten ook kan bijdragen aan onze bewuste gevoel van aanraken en … ook beschadigd, “zei Rice. “Deze mismanaged bloedstroom kan de bron van spierpijn en een gevoel van vermoeidheid, waarschijnlijk door een ophoping van melkzuur en lage niveaus van ontsteking patiënten met fibromyalgie te zijn. Dit kan op zijn beurt bijdragen aan hyperactiviteit in de hersenen. ”

Huidige behandelingen voor de ziekte heeft niet gebracht compleet opluchting voor miljoenen patiënten.Therapieën omvatten narcotische pijnstillers; anti-epileptica, anti-depressiva en zelfs eenvoudige adviezen, zoals “krijgen meer slaap en regelmatig sporten.” Nu dat de oorzaak van fibromyalgie is gevestigd, patiënten kijken uit naar een mogelijke remedie. Anders uitgedrukt hij frustratie met hoeveel ze hadden geleden:

“Wanneer is dat ze altijd vindt dat de dingen niet” all in je hoofd? “Zei een commentator.” Als iets niet wat past in uw weinig begrip, ze onderschatten de patiënt en vertel ze dat ze gek zijn. Mensen hebben last van het sinds ze werden uitgevonden. Het voorschrijven van SSRI’s voor iedereen is niet het antwoord was niet meer dan een lobotomie of hysterectomie. ”

De advertentie heeft het potentieel om het openen van een betere toekomst behandelingen en patiënten gloated over de hele wereld dat fibromyalgie mysterie eindelijk opgelost zonder twijfel.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *